Watersport Nijmegen

 • Reddingsbrigade

  De NRB in actie

 • Kanopolo 1

  Kanopolo met NKSV - De Batavier

 • Phocas 2

  Roeien met NSRV - Phocas

 • Kanoslalom

  Kanoslalom met NKSV - De Batavier

 • Aeolus

  Windsurfen met NSSV - Aeolus

 • De Loefbijter

  Zeilen met NSZV - De Loefbijter

 • Zeekayak

  Zeekayakken met NKSV - De Batavier

 • Spiegelwaal

  De Spiegelwaal - Met watersport in het hart van Nijmegen

Nijmeegse Nieuwjaarsduik: een frisse start

DSC 7820Watersport Nijmegen wil 2014, samen met de inwoners van Nijmegen en omgeving, weer fris beginnen. Daarom wordt voor de 3e keer de Nijmeegse Nieuwjaarsduik georganiseerd. De eerste editie van 1 januari 2012 trok ruim 100 deelnemers. Afgelopen jaar is de Nieuwjaarsduik helaas afgelast door het hoge water. In samenwerking met hotel en huiskamercafé Oortjeshekken wordt komendNieuwjaarsduik2012 08e 1 januari 2014 opnieuw deze verfrissende duik georganiseerd. De Nieuwjaarsduik is om 12.00u in de Bisonbaai (Ooij). Uiteraard zal na de duik de warme erwtensoep klaar staan. Deelname kost € 2,- (ter plaatse betalen). Kijk voor meer informatie en alle duiktips op onze website. Zwemkleding tijdens de duik is verplicht. Ivm beperkte (betaalde) parkeerruimte, verzoeken wij zoveel mogelijk op de fiets te komen. Opgave voor de duik is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld ivm de voorbereidingen. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zijn ook nog op zoek naar vroege vogels die bereid zijn om mee te helpen, opgeven kan via hetzelfde adres. Tot ziens op 1 janiari, 12.00 uur!

Regionaal Opleidingcentrum Nijmegen

Logo ROC NijmegenROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum. Het biedt studenten, zowel jongeren als volwassenen, opleidingen aan in het middelbare beroepsonderwijs en in de volwasseneneducatie. Daarnaast verzorgt het contractonderwijs voor bedrijven en instellingen.
ROC Nijmegen leidt jongeren en volwassenen met aandacht op voor een beroep. Dit doen we zoveel mogelijk in samenwerking met het bedrijven en instellingen. Op die manier krijgt de student een praktische opleiding die goed voorbereidt op een toekomstige baan.
Aan ROC Nijmegen studeren ongeveer 12.000 studenten. Er werken ca. 1.100 medewerkers. Nederland kent tientallen roc’s. Ongeveer 40% van de mensen in Nederland volgt een opleiding aan een ROC of heeft dat gedaan.

Hogeschool Arnhem-Nijmegen ISBS

Sport en bewegen is gezond maar vooral ook prettig om te doen!Logo HAN

De HAN biedt je drie uitstekende bacheloropleidingen en een masteropleiding: `Leraar Lichamelijke Opvoeding´, ´Sport, Gezondheid en Management´ en ´Sport- en Bewegingseducatie´ en ´Master Sport en Beweeginnovatie´.
Het belang van sport en bewegen neemt in Nederland de laatste jaren sterk toe. Hoewel vrij veel Nederlanders sporten, en er evenveel fietsen zijn als inwoners, wordt over het algemeen in onze maatschappij toch te weinig intensief bewogen. Vooral het bewegingsgedrag van kinderen, gecombineerd met een slecht eetpatroon en overgewicht, baart de overheid zorgen. Het beleid is er daarom op gericht de Nederlanders vaker verantwoord te laten bewegen. De georganiseerde sport en het onderwijs helpen daaraan mee.
Dit betekent dat er steeds meer vraag is naar goed geschoolde en praktijkgerichte professionals in deze sector. Er wordt in de komende jaren een groei van het aantal arbeidsplaatsen in de sport verwacht.

HAN passie      HAN01        HAN03       HAN02

Opleidingen

Bata53

Met diverse opleidingen in Nijmegen en omgeving is contact gelegd om in de toekomst te participeren in water- en oeversporten rondom de Spiegelwaal bij Nijmegen.

 

ROC, HAN en het Arnhemse CIOS hebben interesse in de plannen en (toekomstige) mogelijkheden van Watersport Nijmegen: (mede) gebruik maken van accomodatie en faciliteiten, stageplekken realiseren en de kans om studenten in te zetten als instructeurs en trainers.

Ook ondersteuning en (gedeeltelijke) uitvoering van evenementen, clinics en introducties behoren tot de mogelijkheden.

Logo ROC Nijmegen       Logo CIOS Arnhem   Logo HAN 

Hier vindt u informatie over deze opleidingen met een link naar de betreffende website.

146    Aeolus09    NRB03    Bata46


Copyright Stichting Watersport Nijmegen © 2012 | Sitemap