Watersport Nijmegen

 • Kanopolo 1

  Kanopolo met NKSV - De Batavier

 • Kanoslalom

  Kanoslalom met NKSV - De Batavier

 • Reddingsbrigade

  De NRB in actie

 • Spiegelwaal

  De Spiegelwaal - Met watersport in het hart van Nijmegen

 • Zeekayak

  Zeekayakken met NKSV - De Batavier

 • De Loefbijter

  Zeilen met NSZV - De Loefbijter

 • Aeolus

  Windsurfen met NSSV - Aeolus

 • Phocas 2

  Roeien met NSRV - Phocas

Stichtingbestuur


Cuppen03

Rob Cuppen, voorzitter

In dagelijks leven directeur Radboud Sportcentrum en mede-oprichter van de Stichting Watersport Nijmegen. Woonachtig op het Limoscomplex in Nijmegen. Veel bestuurlijke ervaring, met name in de sportwereld. Beschouwt sport zo niet als hoofdzaak, dan toch zeker als belangrijkste bijzaak in het leven. Ziet unieke mogelijkheden voor Nijmegen om zich met watersport in het hart van Nijmegen te profileren.

 

Gelsing02Raymond Gelsing, penningmeester

Geboren en getogen in zowel Lent als Nijmegen en 59 jaar jong, getrouwd met Lia Gelsing-Roes, eveneens afkomstig uit Nijmegen.

"Na afronding van mijn opleiding in 1971, ben ik bij de steenhandel van mijn vader in dienst getreden en heb ik 1986 de zaak van mijn vader overgenomen. In 2008 hebben we het bedrijf verkocht en ook in de huidige crisistijd gaat het nog steeds goed. Nu ik sinds vorig jaar geen zakelijke verplichtingen meer heb is er tijd om te zeilen en Europa met onze camper te ontdekken."

 

Teddy Vrijmoet, secretaris en plv. penningmeester

Teddy Vrijmoet"Op en aan het water, en dan het liefst lekker bezig zijn. Het maakt je hoofd leeg, je barst daarna van de energie – het zeilen in Griekenland en Turkije heeft me veel goeds gebracht. In het dagelijks leven lekker aan het werk als directeur Vierdaagsefeesten, met daarnaast de geneugten van het ondersteuning mogen bieden aan bijvoorbeeld het Huis voor de Binnenstad, de herdenking van Market Garden en de Giro d’Italia. En nu betrokken bij nog een kans om iets moois te realiseren: wat zou het prachtig zijn als we midden in het hart van Nijmegen met elkaar kunnen sporten en genieten op en aan het water. Werkelijk een unieke kans voor Nijmegen!" Teddy zet haar netwerk in het Nijmeegse graag in voor WSN.

 

Pieter Tromp, bestuurslidpieter tromp

Betrokken Nijmegenaar en fervent wandelaar. Geniet ieder dag van de Waal, waar hij vlakbij woont, en van de Ooijpolder. Vindt de Spiegelwaal een prachtig gebied, met ongekende mogelijkheden voor sportieve (niet gemotoriseerde) recreatie op het water. Een uitmuntende kans voor Nijmegen om zich als watersportstad op de kaart te zetten. Aan de totstandkoming hiervan draagt hij graag een steentje bij. In het dagelijks leven zelfstandig projectmanager en bedrijfsadviseur.

Hans Platenburg, advisering en ondersteuning bestuur

Hans Platenburg bestuur

Windfinder


Copyright Stichting Watersport Nijmegen © 2012 | Sitemap