Watersport Nijmegen

 • Kanoslalom

  Kanoslalom met NKSV - De Batavier

 • De Loefbijter

  Zeilen met NSZV - De Loefbijter

 • Reddingsbrigade

  De NRB in actie

 • Zeekayak

  Zeekayakken met NKSV - De Batavier

 • Phocas 2

  Roeien met NSRV - Phocas

 • RV de Waal

  Roeien op de Spiegelwaal met RV - De Waal

 • Kanopolo 1

  Kanopolo met NKSV - De Batavier

 • Aeolus

  Windsurfen met NSSV - Aeolus

 • Spiegelwaal

  De Spiegelwaal - Met watersport in het hart van Nijmegen

Stichtingbestuur

Verhoef01

Cees Verhoef, voorzitter WSN

Opgegroeid met watersport. Roeien en zeilen op het Veerse Meer, later windsurfen. In Nijmegen wildwater kanoën bij de Batavier. Hier ook bestuurlijk actief geweest. Cees is voormalig programmamanager innovatie sportfaciliteiten en sportstimulering bij InnoSportNL en nu directeur van het Universitair sportcentrum van Utrecht “Olympos”. Vanuit deze achtergrond wil hij graag de watersport in Nijmegen op koers, naar de Spiegelwaal helpen. Cees heeft, samen met Hans en Rob, het initiatief genomen tot het oprichten van de stichting WSN: "Zo'n kans voor de actieve watersport in Nijmegen komt niet nog eens voorbij!" 

Cuppen03

Rob Cuppen, secretaris

In dagelijks leven directeur Radboud Sportcentrum en is, samen met Cees, mede-oprichter van de Stichting Watersport Nijmegen. Woonachtig op het Limoscomplex in Nijmegen. Veel bestuurlijke ervaring, met name in de sportwereld. Beschouwt sport zo niet als hoofdzaak, dan toch zeker als belangrijkste bijzaak in het leven. Ziet unieke mogelijkheden voor Nijmegen om zich met watersport in het hart van Nijmegen te profileren.

 

Gelsing02Raymond Gelsing, algemeen bestuurslid

Geboren en getogen in zowel Lent als Nijmegen en 59 jaar jong, getrouwd met Lia Gelsing-Roes, eveneens afkomstig uit Nijmegen.

"Na afronding van mijn opleiding in 1971, ben ik bij de steenhandel van mijn vader in dienst getreden en heb ik 1986 de zaak van mijn vader overgenomen. In 2008 hebben we het bedrijf verkocht en ook in de huidige crisistijd gaat het nog steeds goed. Nu ik sinds vorig jaar geen zakelijke verplichtingen meer heb is er tijd om te zeilen en Europa met onze camper te ontdekken."

foto ted bosman

Ted Bosman, penningmeester

Roeiverleden bij Phocas, waarvoor ik 12 jaar nationaal en internationaal heb gevaren. 4 WK-finales, in 1981 NOC-NSF Sportploeg van het Jaar en WK-zilver. Daarna nog heel veel jaren actief als veteranen-roeier. In een stad als Nijmegen móet je gewoon kunnen roeien, ook als je geen student (meer) bent. Samen sporten is zo belangrijk voor je ontwikkeling!
In de Spiegelwaal kunnen we met WSN en samen met andere watersporten, een fantastische en unieke accommodatie realiseren. Daar wil ik graag met al mijn kennis en bestuurlijke ervaring een bijdrage aan leveren. 

Teddy Vrijmoet, algemeen bestuurslid

Teddy Vrijmoet"Op en aan het water, en dan het liefst lekker bezig zijn. Het maakt je hoofd leeg, je barst daarna van de energie – het zeilen in Griekenland en Turkije heeft me veel goeds gebracht. In het dagelijks leven lekker aan het werk als directeur Vierdaagsefeesten, met daarnaast de geneugten van het ondersteuning mogen bieden aan bijvoorbeeld het Huis voor de Binnenstad, de herdenking van Market Garden en de Giro d’Italia. En nu betrokken bij nog een kans om iets moois te realiseren: wat zou het prachtig zijn als we midden in het hart van Nijmegen met elkaar kunnen sporten en genieten op en aan het water. Werkelijk een unieke kans voor Nijmegen!" Teddy zet haar netwerk in het Nijmeegse graag in voor WSN.

Hans Platenburg, advisering en ondersteuning bestuur

Hans Platenburg bestuur

Windfinder


Copyright Stichting Watersport Nijmegen © 2012 | Sitemap